«Hvit honning» – Onkel Tuka (2011)

ONKEL TUKA: «HVIT HONNING», SISTE DEL I TRIOLOGIEN ”GUD, DØD OG KJÆRLIGHET!)

17. januar 2011 kommer albumet «Hvit honning», tredje og siste del av trilogien «Gud, død og kjærlighet». Nok en gang produsert av maestro Geir Sundstøl. Musikken er herlig organisk og akustisk med alt fra bluegrass/americana på høygir til tidløse og gripende folk-ballader, gjort med «rock-attitude», innlevelse og galskap. Og igjen skaper bandet sitt eget originale og underholdende tekstunivers og mytologi.

Onkel Tuka har markert seg svært sterkt de siste årene. Forrige album «Hotell Hellman »(2008) ble kåret til et av årets 10 beste norske album i Dagbladet. På albumet «Geriljagospel» (2006) bidro Kjartan og Aslak fra Dumdum Boys med vokal og entusiastisk support og erklærte seg selv som «norges største Tuka-fans».

Last ned hele omtalen her:
Onkel Tuka – Hvit Honning

Last ned pressebilder her

Onkel Tuka CD-cover (jpg)

Onkel Tuka (jpg)

Onkel Tuka (jpg)

Onkel Tuka (jpg)

Mer info om Onkel Tuka (hjemmeside, facebook, konserter etc)
http://www.onkeltuka.no/